Veldbed kopen

Een goed veldbed biedt een niveau van comfort dat vergelijkbaar is met het overnachten in je eigen bed. Hierdoor wordt je uitgerust wakker en kan je optimaal genieten van je kampeervakantie. Bekijk hieronder ons aanbod aan veldbedden:

Wanneer je op zoek bent naar een veldbed zijn er een aantal factoren die je in overweging kunt nemen. Hierbij is het belangrijk om eerst te bepalen wat je met het veldbed gaat doen.

Wanneer je het veldbed gaat gebruiken tijdens het kamperen kan het wenselijk zijn wanneer deze een relatief licht gewicht en een compacte pakmaat heeft zodat je deze gemakkelijk kunt vervoeren. Wanneer je het veldbed vooral binnenshuis gebruikt, bijvoorbeeld als extra logeerbed, zijn het gewicht en de pakmaat waarschijnlijk minder belangrijk.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van een veldbed. Zo zijn niet alle veldbedden even geschikt voor langere personen. Ook heeft elk veldbed een maximaal draagvermogen waar rekening mee gehouden dient te worden.

De hoogte van een veldbed kan erg bepalend zijn voor het comfort. Zo is het bij een hoger veldbed gemakkelijk om in en uit het veldbed te komen dan bij lagere veldbedden.

Veldbeddden worden van allerliei materialen gemaakt. Deze beïnvloeden vaak de kwaliteit, het uiterlijk en de prijs van het veldbed. Zo zijn er veldbedden waarvan het frame is gemaakt uit aluminium waardoor deze sterk maar ook licht zijn. Andere veldbedden hebben een stalen frame wat zwaarder is maar vaak een wat lagere prijs heeft. Er zijn ook veldbedden die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals hout en katoen. Deze hebben vaak een hogere prijs.

Bekijk hieronder ons aanbod aan veldbedden:

Om een overnachting op een veldbed nog comfortabeler te maken zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar. Zo bestaan er veldbed bedekkingen die zorgen voor extra comfort en isolatie waardoor deze een vergelijkbare functie hebben met een matras. Bekijk hieronder ons aanbod aan accessoires voor veldbedden:

TOP

X