DD Hammocks

Het Schotse merk DD Hammocks is sinds haar oprichting in 2005 uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de outdoor wereld. DD Hammocks richt zich vooral op hangmat kamperen maar biedt dankzij een voortdurende uitbreiding van haar assortiment ook allerlei andere outdoor artikelen aan. Bekijk hieronder het complete aanbod aan DD Hammocks producten:

Om haar klanten op weg te helpen heeft DD Hammocks een video gemaakt waarin meer wordt uitgelegd over de basis principes van het hangmat kamperen. Bekijk deze video hieronder:

DD Hammocks introductievideo voor het hangmat kamperen

De meest populaire hangmatten van DD Hammocks zijn de DD Frontline Hammock en de DD Travel Hammock. Deze zijn voorzien van een klamboe waardoor ze bescherming bieden tegen ongewenste insecten. Voor langere mensen biedt DD Hammocks de DD XL Frontline Hammock en de DD Frontline Hammock KING Size aan. Deze hangmatten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en tref je hieronder aan:

Voor de lichtgewicht avonturier biedt DD Hammocks ook opties. Zo biedt het merk lichtgewicht nylon hangmatten aan in allerlei variaties. Bekijk hieronder de lichtgewicht hangmatten van DD Hammocks:

DD Hammocks biedt ook enkele instapmodel hangmatten aan. Deze zijn vooral geschikt voor gebruik als ontspanning of voor de jongere kampeerders. Bekijk hieronder deze hangmatten van DD Hammocks: