DD Hammocks

Het Schotse merk DD Hammocks is sinds haar oprichting in 2005 uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de outdoor wereld. DD Hammocks richt zich vooral op hangmat kamperen maar biedt dankzij een voortdurende uitbreiding van haar assortiment ook allerlei andere outdoor artikelen aan. Bekijk hieronder het complete aanbod aan DD Hammocks producten:

Om haar klanten op weg te helpen heeft DD Hammocks een video gemaakt waarin meer wordt uitgelegd over de basis principes van het hangmat kamperen. Bekijk deze video hieronder:

DD Hammocks introductievideo voor het hangmat kamperen

De meest populaire hangmatten van DD Hammocks zijn de DD Frontline Hammock en de DD Travel Hammock. Deze zijn voorzien van een klamboe waardoor ze bescherming bieden tegen ongewenste insecten. Voor langere mensen biedt DD Hammocks de DD XL Frontline Hammock en de DD Frontline Hammock KING Size aan. Deze hangmatten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en tref je hieronder aan:

Voor de lichtgewicht avonturier biedt DD Hammocks ook opties. Zo biedt het merk lichtgewicht nylon hangmatten aan in allerlei variaties. Bekijk hieronder de lichtgewicht hangmatten van DD Hammocks:

DD Hammocks biedt ook enkele instapmodel hangmatten aan. Deze zijn vooral geschikt voor gebruik als ontspanning of voor de jongere kampeerders. Bekijk hieronder deze hangmatten van DD Hammocks:

DD Hammocks biedt speciaal voor kinderen een kleine versie van de DD Frontline Hammock aan. Deze tref je hieronder aan:

Naast een ruim aanbod aan hangmatten biedt DD Hammocks ook tarps aan. Hiervan zijn sommige tarps ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een hangmat. Andere tarps van DD Hammocks zijn bedoeld voor het opzetten van minimale en lichtgewicht kampeeropstellingen. Ook biedt DD hammocks tarps aan die zijn ontworpen om beschutting te bieden aan grotere groepen. Het assortiment aan tarps van DD Hammocks is daardoor zeer groot. Doordat de tarps van DD Hammocks zijn voorzien van 19 tot en met 25 verstevigde bevestigingspunten kunnen deze op ontzettend veel manieren worden ingezet. Ook zijn de DD Hammocks tarps in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Bekijk hieronder tarps van het merk DD Hammocks die zeer geschikt zijn voor gebruik in combinatie met een hangmat maar ook kunnen worden gebruikt bij het kamperen op een slaapmat op de grond:

De tarps hieronder zijn vooral bedoeld om te kamperen op de grond of om beschutting te bieden bij buitensporten:

DD Hammocks biedt ook lichtgewicht nylon tarps aan. Deze tarps hebben niet alleen een zeer licht gewicht maar ook een zeer compacte pakmaat. Hierdoor zijn deze zeer geschikt voor vervoer in de rugzak tijdens meerdaagse kampeeravonturen. Bekijk hieronder de lichtgewicht tarps van DD Hammocks:

Voor wanneer je met een grotere groep gebruik wilt maken van een tarp, of gewoon graag een enorme tarp in je eentje bewoont, biedt DD Hammocks zeer ruime tarps aan. Bekijk hieronder de grote varianten van de DD Hammocks tarps:

DD Hammocks heeft haar eigen camouflagepatroon ontwikkeld en deze de naam Multicam gegeven. Naast hangmatten in het Multicam patroon biedt DD Hammocks ook andere producten in dit camouflagepatroon aan, waaronder tarps. De DD Hammocks tarps die verkrijgbaar zijn in het Multicam patroon tref je hieronder aan:

DD Hammocks biedt een speciale tarp aan die in combinatie met een kampeerbusje gebruikt kan worden. Deze tarp kan als luifel worden bevestigd aan een camperbus of als zijwand aan een bestaand luifel worden bevestigd. Deze DD Hammocks Campervan Tarp is waterdicht èn UV werend! Deze tarp tref je hieronder aan:

Om er voor te zorgen dat je tijdens koudere nachten ook kunt kamperen biedt DD Hammocks isolatiematerialen aan, waaronder slaapzakken. Voor kamperen in de winter, tot minimaal -5 graden Celsius, biedt DD Hammocks warme slaapzakken aan. Deze slaapzakken zijn speciaal ontworpen voor gebruikin een hangmat. Dit uit zich onder andere in het feit dat de rits in het midden zit en het voeteneinde waterdicht is. DD Hammocks biedt ook zomerslaapzakken aan die er voor zorgen dat je het tijdens zomernachten niet koud krijgt, maar ook niet te warm. Bekijk hieronder de slaapzakken van DD Hammocks:

Wanneer je in een hangmat overnacht tijdens een koudere nacht is een slaapzak niet voldoende. Doordat de slaapzak aan de onderzijde wordt geplet door de hangmat verliest deze zijn isolatiewaarde. Hierdoor komt kou vanuit de onderzijde in de hangmat. Om dit op te lossen heeft DD Hammocks de DD Underblanket op de markt gebracht, in verschillende kleuren. Deze DD Underblanket hangt onder de hangmat waardoor deze niet wordt geplet en zijn isolatiewaarde behoudt. Om er voor de zorgen dat je het aan de bovenzijde niet koud krijgt heeft DD Hammocks de DD Quilt op de markt gebracht. Bekijk hieronder de hangmat isolatie van DD Hammocks:

De tarps van DD Hammocks kunnen dankzij de vele bevestigingspunten op allerlei manieren worden opgezet. Afhankelijk van de grootte van de tarp kan deze vaak worden opgezet in de vorm van een tent (tarptent). DD Hammocks biedt ook speciaal ontworpen tarptenten aan. Deze bestaan vaak alleen uit een buitentent om zo het gewicht minimaal te houden. Ook worden de DD Hammocks tarptenten vaak opgezet met behulp van een of meerdere wandelstokken. Bekijk hieronder het aanbod aan tarptenten van DD Hammocks:

Om het verblijf in een DD Hammocks tent comfortabeler te maken biedt DD Hammocks klamboetenten aan. Deze zijn vaak ontworpen om gebruikt te worden als binnentent in combinatie met een DD Hammocks tarptent, maar kunnen ook prima onder een tarp worden gebruikt. Bekijk hieronder de klamboetenten van DD Hammocks:

Naast klamboetenten biedt DD Hammocks ook gewone klamboe’s aan. Hiervan zijn sommige klamboe’s bedoeld voor gebruik in combinatie met een hangmat. DD Hammocks heeft ook klamboe’s die opgehangen kunnen worden aan bevestigingspunten, bijvoorbeeld onder een tarp. Bekijk hieronder de klamboe’s van het merk DD Hammocks:

Wanneer je op de grond slaapt, bijvoorbeeld in een tarptent, is het aan te raden om gebruik te maken van een slaapmat. DD Hammocks biedt slaapmatten aan die hier zeer geschikt voor zijn. Deze slaapmat zijn tevens zo ontworpen dat ze comfortabel te gebruiken zijn in een hangmat. Bekijk hieronder de slaapmatten van DD Hammocks:

Om het assortiment helemaal compleet te maken biedt DD Hammocks allerlei accessoires aan die het kamperen gemakkelijker maken. Hierbij moet je denken aan bevestigingsmaterialen voor je hangmat of tarp, opbergzakken, dry bags en wandelstokken. Bekijk hieronder de accessoires van het merk DD Hammocks: