Bushmen

Sinds de oprichting in 2011 is Bushmen uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de outdoor wereld. De producten van Bushmen zijn geïnspireerd op de “San” stammen die wonen in Namibië, Botswana, Angola en Zuid-Afrika. De “San” zijn expert op het gebied van aanpassen en overleven in de natuur. Dit uit zich ook in de producten die Bushmen ontwikkelt en produceert. Bekijk hieronder alle producten van het merk Bushmen:

Bushmen biedt ook hangmatten aan die perfect zijn om in te ontspannen. Deze comfortabele hangmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tref je hieronder aan:

Wanneer je toch beschermd wilt zijn tegen ongewenste insecten in je hangmat kan je er voor kiezen om een losse klamboe te gebruiken in combinatie met je hangmat. Deze klamboes kan je in combinatie met vrijwel alle hangmatten gebruiken en tref je hieronder aan:

Wanneer je in een hangmat slaapt met een slaapzak zal de slaapzak aan de onderzijde niet goed isoleren. Dit komt doordat de hangmat de slaapzak aan de onderzijde plet waardoor deze zijn isolerend vermogen verliest. Om dit op te lossen kan je gebruik maken van een Underquilt. Bushmen biedt donzen Underquilts aan met een uitstekend isolerend vermogen. Deze kunnen met vrijwel alle hangmatten worden gebruikt en tref je hieronder aan:

Een andere manier om aan de onderzijde van de hangmat voor isolatie te zorgen is door een slaapmat in de hangmat te plaatsen. Het voordeel aan een slaapmat is dat je deze ook kunt gebruiken wanneer je op de grond slaapt. Hieronder tref je alle slaapmatten van Bushmen aan: