Bushmen

Sinds de oprichting in 2011 is Bushmen uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de outdoor wereld. De producten van Bushmen zijn geïnspireerd op de “San” stammen die wonen in Namibië, Botswana, Angola en Zuid-Afrika. De “San” zijn expert op het gebied van aanpassen en overleven in de natuur. Dit uit zich ook in de producten die Bushmen ontwikkelt en produceert. Bekijk hieronder alle producten van het merk Bushmen:

Bushmen biedt een breed scala aan tarps aan. Een van de meest unieke tarps uit het Bushmen assortiment is de Thermo Tarp. De Bushmen Thermo Tarp is verkrijgbaar in de kleuren groen en camouflage, in de afmetingen 300 x 200 centimeter tot en met 400 x 400 centimeter. Het feit dat de Thermo Tarps zijn voorzien van een thermisch reflecterende laag maakt deze uniek. Dit zorgt er voor dat de tarps gebruikt kunnen worden om lichaamswarmte te reflecteren of om warmte van de zon te weren. Ook hebben alle Thermo Tarps een UV beschermingsfactor van UPF 50+ waardoor deze een vrijwel volledige bescherming bieden tegen schadelijke UV straling! Alle Thermo Tarps van Bushen tref je hieronder aan:

De “Easy” line van Bushmen bestaat uit veelzijdige waterdichte tarps met veel bevestigingspunten. De Bushmen Easy Tarps zijn verkrijgbaar in de maten 300 x 200 cm, 300 x 300 cm, 400 x 300 cm en 400 x 400 cm. Hieronder tref je de Bushmen Easy Tarps aan:

Om ook de grammenjager tevreden te stellen biedt Bushmen een reeks lichtgewicht tarps aan. Deze Ultralight tarps zijn verkrijgbaar in de maat 300 x 200 centimeter tot en met 400 x 300 centimeter. De Ultralight tarps zijn gemaakt van lichtgewicht nylon en volledig waterdicht. Hieronder tref je de Ultralight tarps aan van Bushmen:

Bushmen biedt een zeer veelzijdige en multifunctionele klamboetent aan. Wanneer je deze in combinatie met een tarp gebruikt ontstaat er een volwaardige lichtgewicht 2-persoons tent. Bekijk hieronder de klamboetent van Bushmen:

Om comfortabel te kunnen slapen in de buitenlucht ontwerpt en produceert Bushmen hangmatten die zijn uitgerust met een klamboe. Op deze manier wordt je tijdens het rusten niet gestoord door ongewenste insecten. Hieronder tref je Bushmen’s hangmatten aan die voorzien zijn van een klamboe:

Bushmen biedt ook hangmatten aan die perfect zijn om in te ontspannen. Deze comfortabele hangmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tref je hieronder aan:

Wanneer je toch beschermd wilt zijn tegen ongewenste insecten in je hangmat kan je er voor kiezen om een losse klamboe te gebruiken in combinatie met je hangmat. Deze klamboes kan je in combinatie met vrijwel alle hangmatten gebruiken en tref je hieronder aan:

Wanneer je in een hangmat slaapt met een slaapzak zal de slaapzak aan de onderzijde niet goed isoleren. Dit komt doordat de hangmat de slaapzak aan de onderzijde plet waardoor deze zijn isolerend vermogen verliest. Om dit op te lossen kan je gebruik maken van een Underquilt. Bushmen biedt donzen Underquilts aan met een uitstekend isolerend vermogen. Deze kunnen met vrijwel alle hangmatten worden gebruikt en tref je hieronder aan:

Een andere manier om aan de onderzijde van de hangmat voor isolatie te zorgen is door een slaapmat in de hangmat te plaatsen. Het voordeel aan een slaapmat is dat je deze ook kunt gebruiken wanneer je op de grond slaapt. Hieronder tref je alle slaapmatten van Bushmen aan:

Bushmen biedt een aantal innovatieve bivakzakken aan. Deze bivakzakken zijn voorzien van isolatie waardoor deze bijdragen aan het isolerende vermogen van je slaapzak. Bekijk hieronder de veelzijdige bivakzakken van Bushmen:

Aan een compleet assortiment outdoor artikelen mogen slaapzakken uiteraard niet ontbreken. De slaapzakken van Bushmen zijn uniek waardoor deze op veel verschillende manieren te gebruiken zijn. Bekijk hieronder alle slaapzakken van het merk Bushmen:

Bushmen biedt een zeer breed aanbod aan allerlei handige accessoires aan. Deze slimme accessoires zorgt er voor dat het kamperen gemakkelijk en aangenamer wordt. Zo biedt Bushmen bijvoorbeeld ophangsystemen voor tarps en hangmatten aan, maar ook accessoires waarmee je gemakkelijk en snel vuur kunt maken. Bekijk hieronder alle accessoires van het merk Bushmen:

TOP

X