Bushmen tarp

Bushmen is een merk wat zich heeft gespecialiseerd in tarps. Het resultaat is dat Bushmen een scala aan unieke tarps aanbiedt die zorgen voor een waardevolle toevoeging op je uitrusting. De meest sprekende tarps van Bushmen zijn de Thermo Tarps. Deze tarps zijn voorzien van een reflecterende laag die kan worden gebruikt voor het reflecteren van lichaamswarmte. Ook kan de laag worden gebruikt voor het reflecteren van warmte van de zon. Alle Thermo Tarps zijn volledig waterdicht en bieden een UV beschermingsfactor van UPF 50+ waardoor deze tarps een vrijwel volledige bescherming bieden tegen schadelijke UV straling. De Bushmen Thermo Tarps zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en camouflage, in de maten 300 x 200 centimeter tot en met 400 x 400 centimeter. Dankzij de vele bevestigingspunten kunnen deze tarps op talloze manieren worden opgezet. Bekijk hieronder de Thermo Tarps van Bushmen:

De basis tarp modellen van Bushmen worden de EASY Tarps genoemd. Deze tarps zijn verkrijgbaar in de afmetingen 3×2, 3×3, 4×3 en 4×4 meter. Doordat deze tarps zijn voorzien van veel bevestigingspunten kan je deze op talloze manieren inzetten. Zo zijn de Easy Tarps ideaal voor gebruik in combinatie met een hangmat, of als alleenstaand onderkomen op de grond. Bekijk hieronder de Easy Tarps van Bushmen:

Bushmen biedt ook lichtgewicht tarps aan, namelijk de Bushmen Ultralight Tarps. Deze zijn net als de Thermo Tarps voorzien van veel bevestigingspunten waardoor deze op veel verschillende manieren kunnen worden opgezet. Doordat deze tarps zijn gemaakt van micro ripstop nylon hebben deze een zeer laag gewicht en compacte pakmaat waardoor deze ideaal zijn voor de grammenjagers onder ons. Uiteraard zijn alle Ultralight Tarps volledig waterdicht. Bekijk hieronder ons aanbod aan Ultralight Tarps van Bushmen:

TOP

X