Bushmen accessoires

Bushmen biedt een breed aanbod aan allerlei slimme en handige accessoires aan. Zo biedt het merk Bushmen verschillende slaapmatten aan die kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Bekijk hieronder de slaapmatten van het merk Bushmen:

Wanneer je hangmat niet is voorzien van een klamboe kan je tijdens het rusten gestoord worden door ongewenste insecten. Bushmen biedt een aantal klamboes aan die dankzij de zeer fijne mazen een volledige bescherming bieden tegen ongewenste insecten. Deze klamboes kunnen worden gebruikt in combinatie met bijna alle hangmatten. Bekijk hieronder de klamboes van Bushmen:

Om het ophangen van je tarp of hangmat gemakkelijker te maken biedt Bushmen een aantal bevestigingssets aan. Hiermee kan je bijvoorbeeld je hangmat gemakkelijk en snel ophangen en deze verstellen wanneer deze eenmaal hangt. Ook biedt Bushmen handige scheerlijnen aan waarmee je zonder knopen je tarp eenvoudig op kunt hangen en af kunt spannen. Bekijk hieronder het aanbod aan bevestigingsmaterialen van Bushmen:

Bushmen biedt ook allerlei hulpmiddelen aan waarmee je gemakkelijk en snel vuur kunt maken. Zo biedt Bushmen bijvoorbeeld firesteels aan, en de Bushmen “Permanent Match”. Bekijk hieronder Bushmen’s aanbod aan hulpmiddelen voor het maken van vuur:

Bushmen biedt verder allerlei accessoires aan die het kamperen gemakkelijker en aangenamer maken. Bekijk hieronder de overige accessoires van Bushmen:

TOP

X