Grand Canyon

Het merk Grand Canyon is vernoemd naar de beroemde Grand Canyon in de Verenigde Staten. Deze Canyon, met een lengte van 446 kilometer, een diepte van 1,6 kilometer en een breedte tot 29 kilometer, is gecentreerd rond de Colorado rivier. De Grand Canyon wordt sinds duizenden jaren door mensen bezocht.

Dit overweldigende landschap biedt prachtige schoonheid, maar vereist tegelijk door haar dodelijke ruwheid erg veel respect. De afstanden zijn enorm, de stenen zijn scherp en de zon is zo genadeloos als dat de nacht koud is. In deze omgeving is het essentieel dat je jezelf en je uitrusting kunt vertrouwen. Dit is de reden waarom het familiebedrijf Grand Canyon is genoemd.

Uit de majestueuze bergen en de diepe kloven van de Grand Canyon is inspiratie ontstaan voor de outdoor producten van het merk Grand Canyon. Bij al deze producten gaat comfort en prestatie hand in hand.

Of men nu de gehele lengte van de Grand Canyon wil belopen, of wil kamperen op een plateau, de uitrusting van Grand Canyon biedt alle nodige bescherming gecombineerd met veel praktische details en comfort.

Verken en geniet van de vrijheid van het buitenleven, en voel de levenskracht van de natuur, met comfort.

Grand Canyon Shelter Ray

Tarpshop.nl biedt een online aanbod aan tarps van het merk Grand Canyon aan. Dit aanbod is te bekijken via onderstaande link:

Grand Canyon tarp