Exped

Exped is opgericht in de vroege jaren 80 als een distributeur van andere outdoor merken. Vanaf 1997 is Exped ook actief in het ontwikkelen en produceren van producten onder eigen mark. Sinds 1997 heeft Exped een reeks aan innovatieve outdoor producten ontworpen, en hiermee vele prijzen gewonnen.

Exped heeft als motto ‘maximale ervaring met minimale uitrusting’. De natuur is volgens Exped het best te bewonderen met alleen essentiĆ«le en functionele uitrustingsstukken.

Exped biedt onder andere innoverende slaapmatten en tenten aan, maar ook tarps.

Tarps van Exped zijn er in allerlei vormen en maten. Tarps van Exped zijn normaliter groen van kleur. De grotere tarps zijn uitgerust van vele bevestigingspunten, inclusief bevestigingspunten aan de binnenzijde van het doek. Hierdoor zijn deze tarps voor ontzettend veel doeleinden in te zetten.

Exped biedt naast wing tarps en rechthoekige tarps ook boogtarps aan. Dit zijn tarps met een geĆÆntegreerde flexibele tarpstok, wat zorgt dat er aan een zijde van de tarp een boog ontstaat. Deze boog kan perfect over een tent heen gezet worden, zodat de tarp dient als luifel of voortent waarin men kan koken, of bijvoorbeeld bagage op kan bergen.

Tarpshop.nl biedt het complete assortiment aan Exped tarps aan. Deze pagina tref je aan via onderstaande link:

Exped tarp