Ticket To The Moon

Ticket To The Moon werd oorspronkelijk opgericht in 1996 op het eiland Bali, in Indonesië. De oprichter van Ticket To The Moon richtte zich aanvankelijk alleen op het ontwerpen van een parachute hangmat. Dit doordat hij na lang gebruik van de Latino-stijl hangmatten een hangmat wilde creëren die duurzaam en licht is, en makkelijk op te zetten en te reinigen. Hierdoor ontstond de Ticket To The Moon hangmat; een traditionele hangmat opnieuw uitgevonden.

Na veel verschillende materialen te hebben getest, zoals polyester, nylon en micro vezels, kwam Ticket To The Moon uit bij parachutestof dat gemaakt wordt in Indonesië. Dit materiaal staat ook bekend als zijde nylon, en is zeer comfortabel, stevig, elastisch en ademend. Dit alles maakt het dat deze hangmat geen drukpunten op het lichaam uitoefent, wat men de zero zwaartekracht sensatie noemt.

Tegenwoordig zijn er 60 mensen werkzaam bij Ticket To The Moon, en is het merk uitgegroeid naar wereldwijde bekendheid. Ticket To The Moon is een familiebedrijf, en streeft een levensstijl van reizen, harmonie en ontspanning na.

Als aanvulling op de Ticket To The Moon hangmatten heeft Ticket To The Moon een tarp ontwikkeld. Deze tarp is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Ticket To The Moon hangmat, en zorgt er voor dat men zelfs tijdens een regenbui kan ontspannen in de Ticket To The Moon hangmat. Deze tarp heeft een licht gewicht, en kleine pakmaat. Dit maakt dat deze tarp ideaal is voor gebruik door kampeerders voor wie lichtgewicht een belangrijke factor is.

Tarpshop biedt Ticket To The Moon hangmatten en de Ticket To The Moon tarp online aan. Via onderstaande link kom je op deze pagina’s:

Ticket To The Moon

Moon tarp