Wechsel

Wechsel is een Duits outdoormerk, opgericht in 1995. Wechsel richt zich vooral op de ontwikkeling en productie van lichtgewicht tenten. De focus van Wechsel ligt hierbij op een hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs.

Door goed te luisteren naar feedback van haar klanten, blijven de Wechsel producten constant in ontwikkeling. Hierdoor biedt Wechsel altijd moderne lichtgewicht tenten. Ook hebben de tenten van Wechsel als kenmerk dat deze betrouwbaar zijn, zelfs tijdens extremere weersomstandigheden. Dit is mogelijk gemaakt door het gebruik van goede materialen; van het tentdoek tot de scheerlijnen.

Wechsel is tevens producent van tarps. In principe biedt Wechsel 2 basismodellen aan, de rechthoekige tarp en de wing tarp. Deze zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar, en worden vaak inclusief tarpstokken geleverd.

Alle tarps van Wechsel hebben een licht gewicht en relatief kleine pakmaat. Dit maakt ze zeer geschikt voor lichtgewicht kampeerder, om mee te dragen in de rugzak. Kamperen in de vrije natuur is ook goed mogelijk met de Wechsel tarps, al zijn niet alle kleuren die Wechsel biedt gecamoufleerd.

Bij Tarpshop.nl kan je het gehele assortiment aan Wechsel tarps bekijken, via onderstaande link:

Wechsel tarp